Konkurs

„Nowe życie Twoich śmieci” to konkurs z okazji dnia Dziecka przewidziany dla dzieci Członków Solidarności w Volkswagen Poznań. O co tak naprawdę chodzi? Celem konkursu jest zwiększenie świadomości ekologicznej wśród dzieci i młodzieży, propagowanie idei segregacji odpadów i recyklingu oraz rozwijanie wyobraźni i zdolności manualnych dzieci. Dzieci będą miały za zadanie wykonać prace plastyczne, których tematem przewodnim będzie ochrona środowiska. Konkurs trwa do piątku 21.05, do godziny 15:00. Są w nim do zdobycia ciekawe nagrody, tak więc zapraszamy serdecznie do wzięcia udziału w konkursie. Szczegółowe informacje znajdują się w regulaminie poniżej.

Grupowe Ubezpieczenie Pracownicze PZU Typ P Plus

Pracownicy Volkswagen Poznań oraz Agencji Pracy Tymczasowej mogą przystąpić do Grupowego Ubezpieczenia Pracowniczego Typ P Plus.

Ok System

Sprawdź unikalny, rozbudowany pakiet sportowo – rekreacyjny dla osób, które lubią spędzać czas aktywnie i różnorodnie.

Profit Club

Profit Club to program rabatowy, który przygotowaliśmy dla wszystkich Związkowców w Wielkopolsce.

Publikacje

Echo Solidarności